سالاد جوانه گندم

طرز تهیه ی جوانه گندممواد لازم برای تهیه ی سالاد جوانه ی گندم:

جوانه گندم – یک پیمانه

لوبیا سبز – نصف پیمانه

ذرت نیم‌پز شده – نصف پیمانه

پیازچه – 6 عدد

گوجه فرنگی کوچک – 4 عدد

گردوی خرد شده – ‌2 قاشق غذاخوری

زیتون سبز – نصف پیمانه بدون هسته

جعفری تازه- 2 قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه – 4- 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون – 2 قاشق غذاخوری

سبزی‌جات خشک معطر – یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل – به مقدار لازم

طرز تهیه ی سالاد جوانه ی گندم:

ابتدا لوبیا سبز و ذرت‌ها را با مقداری نمک جوشانده و بپزید،‌ سپس آن‌ها را از آب بیرون آورده و بگذارید خنک شوند. جعفری،‌ گردو، گوجه فرنگی و پیازچه‌ ها را خرد کنید و ذرت، لوبیا سبز، زیتون و جوانه گندم را به آن‌ها اضافه کنید. نمک،‌ فلفل، پودر سبزی‌ جات معطر، آب لیمو و روغن زیتون را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و قبل از سرو، یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود.